PAIJAN TILA / JAKELU

Paijan_tila_SMALL-15.jpg

Leivomme tilauksesta monta kertaa viikossa. Toimitus onnistuu ympäri Suomen MunaEggsPressin ansiosta. Leipäämme saa tilattua myös moniin eri REKO jakeluihin ympäri Etelä- ja Varsinais-Suomea. 

REKO eli Rejäl konsumption tarkoittaa ”Luotettavaa kuluttamista – siistiä, mukavaa ja reilua”. REKOssa tuotteiden tilaus ja markkinointi tapahtuvat suljetuissa Facebook-ryhmissä, joihin kaikki halukkaat voivat liittyä. Käytännössä lähiruoan tuottaja kertoo tarjonnastaan Facebook-ryhmän seinällä ja tarjoaa tuotteitaan tilattavaksi ja noudettavasksi tiettynä aikana ja tietystä paikasta, jonne myös muut tuottajat tulevat samaan aikaan. 

REKO-jakelut ovat täynnä herkullista lähiruokaa, iloisia tuottajia ja onnellisia asiakkaita. Suosittelemme liittymään omaan lähialueen REKOon Facebookissa. Teemme paljon yhteistyötä toisten tuottajien kanssa niin, että toimitamme tuotteitamme toistemme kyydissä. Jakelun yhdistäminen säästää tuottajien omia voimavaroja ja antaa aikaa perheen yhdessäoloon.

Vaahteramäen MunaEggsPress on lähiruoan verkkokauppa ja jakelun vallankumous. Heidän päätuotteensa ovat Vaahteramäen Friida –ulkokananmunat. Sivut vaativat rekisteröitymisen ja sen jälkeen voit tilata pientuottajien valmistamaa lähiruokaa lähelle kotioveasi. www.munaeggspress.fi

Tulevaisuudessa leipäämme saa myös joistakin kaupoista. Vinkkaa kauppiaallesi meistä!

Myös toimitus n. 50 km säteellä esim. työyhteisöille onnistuu. Voimme toimittaa ensin maistiaisia ja sovitusti toimitamme tilatut leivät työpaikallenne. Tilauksen hoitajaa muistamme tietenkin pussillisella luomuleipiä.