PAIJAN TILA / LEIPÄSET

LUOMUA PITKÄJÄRVELTÄ

Viljan viljelyssä pyrimme mahdollisimman kestävään ja luontoa kunnioittavaan tuotantoon. Käytännössä tämä tarkoittaa muun muassa monipuolista viljelykiertoa kasvitautien vähentämiseksi. Tilamme kuuluu luomuvalvontaan (FI-EKO-201).

  • Tilaleipomossa leivotaan käsin, perinteisin menetelmin ajan kanssa. Viljat jauhatetaan perinteisessä myllyssä noin kahden viikon välein, joten käyttämämme jauhot ovat tuoreita. Leivät leivotaan laadukkaista luomuraaka-aineista ilman lisäaineita.
  • Paijan luomutila haluaa pitää huolta ympäristöstä. Ruisleipäsille suunnitellut pakkaukset on valmistettu ympäristöystävällisestä, biohajoavasta materiaalista.

Oivaraportti LUE TÄSTÄ

Luomuasiakirjaselvitys LUE TÄSTÄ

LUOMU RUISLEIPÄSET

Perinteinen juureen leivottu luomuruisleipä.

LUOMU MALLASLEIPÄSET

Mallasleipäset ovat makeahkoja sämpylöitä, jotka sisältävät suomalaista rukiin jyvää mallastettuna ja rouhittuna.

LUOMU RUISLEIPÄSET KUMINALLA

Perinteinen juureen leivottu luomuruisleipä, johon on lisätty hivenen kuminaa.

LUOMU VAALEaT

Päivän reseptillä juureen leivotut vaaleat vehnäsämpylät kohotetaan pienellä määrällä hiivaa.