
LUOMU KAURARIESKAPALAT 380 g, 100 % luomukauraa
Pehmeät kaurarieskapalat sisältävät 100 % kauraa monessa eri muodossa. Ne maistuvat leipurin mielestä parhaalta paahdettuna.
Ainesosat: vesi, KAURA , siirappi, merisuola 1%, hiiva
Samoissa tiloissa käsitellään myös muita viljoja.

LUOMU RUISLEIPÄSET, juureen leivotut, 100 % luomuruista
Leivomme Ruisleipäset käsityönä perinteisesti juurimenetelmällä Katri-mamman opeilla. Leipäset ovat valmiiksi halkaistuja ja sisältävät viljana 100% luomuruista. Aito herkullinen ja pehmeä rukiinen maku saattaa viedä sinut lapsuuden maalaismaisemiin. Ruisleipä myös kohoaa pelkästään juuren avulla, lisättyä hiivaa siinä ei ole ollenkaan. Luomu Ruisleipäsiä saa kuminalla tai ilman.
Aineosat: ruisjuuri*, täysjyväRUIS* (jauho,rouhe ja mallas), vesi, merisuola (0,9 %) (kumina*)
Ruisleivissä käyttämämme ruis on 50 % alkuperäisruis Juusoa.

VAALEAT SÄMPYLÄT, 100 % vehnää
Päivän reseptillä juureen leivotut vaaleat luomuvehnäsämpylät kohotetaan pienellä määrällä hiivaa. Ne sisältävät myös kuitupitoista täysjyvävehnää. Leipomon oma vehnäjauhoseos ja juuri tekevät sämpylöistä pehmeän maukkaita.
Ainesosat: VEHNÄ *, vesi, VEHNÄjuuri, rypsiöljy *, sokeri*, suola (0,9 %), hiiva

HAPANJUUREEN LEIVOTTU LUOMUVAALEA PAAHDETULLA KAURALLA 530 g (ei lisättyä hiivaa)
Maukas tilan omaan juureen leivottu vehnäleipä. Leivät leivotaan edellisenä päivänä kylmälepoon ja paistetaan toimituspäivänä.
Ainesosat: VEHNÄ*, vesi, VEHNÄjuuri*, KAURA*, merisuola (0,9%)

LUOMU RUISVUOKA 480 g, 100 % luomuruista
Perinteisesti hapanjuureen leivottu ruisvuoka on noin 15 cm pitkä. Täysjyvä-ruisvuokaan käytetään viljaraaka-aineena 100 % ruista. Pitkä menetelmä takaa happaman rukiisen maun ja kypsyminen miedossa uunin lämmössä tasaisen rakenteen.
Aineosat: ruisjuuri*, täysjyväRUIS* (jauho, rouhe ja mallas), vesi, merisuola (0,9 %) (kumina*)

LUOMU MALLASVUOKA 340 g
Tilan omalla reseptillä leivottu maidoton saaristolaisleipä on täynnä makua. Makean leivän ystävien suosikki, jonka maku paranee vanhetessaan. Leipä on voittanut prossia Artesaaniruoan SM-kilpailuissa 2019.
Ainesosat: VEHNÄ*, vesi, siirappi*, RUIS* (mallas ja rouhe), hiiva, merisuola (0,9 %)

LUOMU MALLASLEIPÄSET
Mallasleipäset ovat makeahkoja sämpylöitä, jotka sisältävät suomalaista rukiin jyvää mallastettuna ja rouhittuna. Mallasleipäset ovat kuitupitoinen valinta ruoka- ja kahvipöydän herkutteluhetkiin. Ne ovat syntyneet Paijan perheen pitkäaikaisen suosikin innoittamana kaikille teille makean leivän ystäville.
Ainesosat: VEHNÄ*, vesi, siirappi*, RUIS* (mallas ja rouhe), hiiva, merisuola (0,9 %)

LUOMU HAMPURILAISSÄMPYLÄ
Hampurilaissämpylä on erittäin maukas ja sen ihanan kuohkea rakenne sopii maukkaimpiin burgereihin!
Ainesosat: VEHNÄ*, vesi, KANANMUNA*, rypsiöljy*, sokeri*, VEHNÄJUURI*, merisuola, hiiva

NAPOSTELUNÄKKÄRI RUIS-HÄRKÄPAPU 135 g, ruisjuureen leivottu
Runsaasti proteiinia (14g/100 g) ja kuitua (17g/100g) sisältävä kova napostelunäkkäri sopii niin välipalaksi kuin dippailuun. Näkkäri saa makunsa ruisjuuresta ja paahteisesta härkäpavusta. Taita ja nauti!
Ainesosat: vesi, RUIS*(alkuperäislajike: Juuso), härkäpapu*, rypsiöljy*, merisuola (0,8 %)








