ETUSIVU
ETUSIVU
TARINA
GALLERIA
YHTEYSTIEDOT

Paijan tila

ETUSIVU
ETUSIVU
TARINA
GALLERIA
YHTEYSTIEDOT
LUOMURUISJAUHO

TILAN RUKIISTA

LUOMURUISJAUHO

LUOMURUISJAUHO

Perinteisesti kivimyllyllä jauhettu ruisjauho sopii niin leivontaan, juuren tekemiseen, kalojen leivittämiseen ja puuroon. Tilan ruisjuuri tehdään aina tästä jauhosta.

RIKOTTU LUOMURUKIINJYVÄ

RIKOTTU LUOMURUKIINJYVÄ

Kivimyllyllä kevyesti rikottu rukiinjyvä sopii osana jauhoja kaikenlaisiin taikinoihin joihin kaivataan rouheisuutta. Kun antaa taikinalle aikaa niin rukiin jyvät imevät paljon nestettä ja näin säilyttävät leivän mehukkaana hieman pidempään.

1 2
Previous Next
LUOMURUISJAUHO
RIKOTTU LUOMURUKIINJYVÄ
Back to Top
Paijan tila, Lehtimäentie 352, 31520 Pitkäjärviinfo@paijantila.fi