ETUSIVU
ETUSIVU
TARINA
GALLERIA
YHTEYSTIEDOT

Paijan tila

ETUSIVU
ETUSIVU
TARINA
GALLERIA
YHTEYSTIEDOT
LUOMUVEHNÄJAUHO, HIENO

TILAN VEHNÄSTÄ

LUOMUVEHNÄJAUHO, HIENO

LUOMUVEHNÄJAUHO, HIENO

Leipomomme ykkösvalinta on valkoinen, hieno vehnäjauho joka monenlaiseen leivontaan ja ruoanvalmistukseen. Erityisen hyvää pulliin ja pizzapohjaan.

LUOMUVEHNÄJAUHO, KARKEA, TUMMA

LUOMUVEHNÄJAUHO, KARKEA, TUMMA

Tummempi ja karkeampi vehnäjauho sopii hyvin osaksi taikinajauhoja tekemään leivästä kuitupitoisempaa ja maukkaampaa. Kannattaa testata myös perinteisiin makeisiin leivonnaisiin ja lettutaikinaan antamaan makua (n. 10 % jauhoista).

LUOMUGRAHAMJAUHO

LUOMUGRAHAMJAUHO

Perinteinen grahamjauho luomuvehnästä antaa täyteläistä makua ja lisää kuitupitoisuutta leivonnassa vaalean jauhon ohella. Grahampuuro marjoilla on täyttävä iltapala.

Ohje: 0,5 l vettä ja n. 1,5 dl grahamjauhoa

Vatkaa grahamjauhot kiehuvaan veteen. Keitä puuroa hiljalleen noin 20 minuuttia välillä sekoittaen. Mausta suolalla. Sekoita kypsän puuron joukkoon marjoja ja sokeria maun mukaan.

ROUHEINEN TÄYSJYVÄLUOMUVEHNÄJAUHO

ROUHEINEN TÄYSJYVÄLUOMUVEHNÄJAUHO

Kivimyllyllä karkeaksi jauhettu mannajauho sopii mukaan sämpylätaikinoihin antamaan makua ja ulkonäköä. Leipä myös pysyy hieman pidempään pehmeänä kun rouhe sitoo nestettä. Tästä saa keitettyä myös hyvän täysjyvämannapuuron.

Ohje: 0,5 l maitoa n. ¾ dl mannajauhoa

Vatkaa jauhot kiehuvaan maitoon. Hauduta puuroa miedolla lämmöllä noin 15–20 minuuttia välillä sekoittaen. Mausta suolalla. Tarjoile voisilmän kanssa.

1 2 3 4
Previous Next
LUOMUVEHNÄJAUHO, HIENO
LUOMUVEHNÄJAUHO, KARKEA, TUMMA
LUOMUGRAHAMJAUHO
ROUHEINEN TÄYSJYVÄLUOMUVEHNÄJAUHO
Back to Top
Paijan tila, Lehtimäentie 352, 31520 Pitkäjärviinfo@paijantila.fi