PAIJAN TILA / TUOTTEET
LUOMUA PITKÄJÄRVELTÄ
Viljan viljelyssä pyrimme mahdollisimman kestävään ja luontoa kunnioittavaan tuotantoon. Käytännössä tämä tarkoittaa muun muassa monipuolista viljelykiertoa kasvitautien vähentämiseksi. Tilamme kuuluu luomuvalvontaan (FI-EKO-201).
Tilaleipomossa leivotaan käsin, perinteisin menetelmin ajan kanssa. Viljat jauhatetaan perinteisessä myllyssä noin kahden viikon välein, joten käyttämämme jauhot ovat tuoreita. Leivät leivotaan laadukkaista luomuraaka-aineista ilman lisäaineita.
Paijan luomutila haluaa pitää huolta ympäristöstä. Ruisleipäsille suunnitellut pakkaukset on valmistettu ympäristöystävällisestä, biohajoavasta materiaalista.
Tässä voit tutustua osaan tuotteistamme. Valikoimastamme löytyy myös luomu Ruisvuoka, luomu Mallasvuoka sekä luomu Napostelunäkkäri Ruis-härkäpapu. Leivomme tilauksesta esimeriksi pullia ja hapanjuureen leivottua vehnäleipää
Oivaraportti LUE TÄSTÄ
Luomuasiakirjaselvitys LUE TÄSTÄ
LISÄAINEETTOMAT LUOMULEIVÄT
LUOMUMYLLYTUOTTEET
TILAN KAURASTA
TILAN OHRASTA
TILAN VEHNÄSTÄ
TILAN RUKIISTA
TILAN HÄRKÄPAVUSTA
LEIPOMON HERKUT
*tähdellä merkityt aineisosat ovat luomuja