PAIJAN TILA / TUOTTEET

LUOMUA PITKÄJÄRVELTÄ

Viljan viljelyssä pyrimme mahdollisimman kestävään ja luontoa kunnioittavaan tuotantoon. Käytännössä tämä tarkoittaa muun muassa monipuolista viljelykiertoa kasvitautien vähentämiseksi. Tilamme kuuluu luomuvalvontaan (FI-EKO-201).

  • Tilaleipomossa leivotaan käsin, perinteisin menetelmin ajan kanssa. Viljat jauhatetaan perinteisessä myllyssä noin kahden viikon välein, joten käyttämämme jauhot ovat tuoreita. Leivät leivotaan laadukkaista luomuraaka-aineista ilman lisäaineita.

  • Paijan luomutila haluaa pitää huolta ympäristöstä. Ruisleipäsille suunnitellut pakkaukset on valmistettu ympäristöystävällisestä, biohajoavasta materiaalista.

  • Tässä voit tutustua osaan tuotteistamme. Valikoimastamme löytyy myös luomu Ruisvuoka, luomu Mallasvuoka sekä luomu Napostelunäkkäri Ruis-härkäpapu. Leivomme tilauksesta esimeriksi pullia ja hapanjuureen leivottua vehnäleipää

Oivaraportti LUE TÄSTÄ

Luomuasiakirjaselvitys LUE TÄSTÄ

LISÄAINEETTOMAT LUOMULEIVÄT

LUOMUMYLLYTUOTTEET

TILAN KAURASTA

TILAN OHRASTA

TILAN VEHNÄSTÄ

TILAN RUKIISTA

TILAN HÄRKÄPAVUSTA

LEIPOMON HERKUT

*tähdellä merkityt aineisosat ovat luomuja